Gewoon anders zijn

Coaching en begeleiding van kinderen en volwassenen

 

Bent u op zoek naar begeleiding of coaching van uw kind, uw gezin of uzelf?
Nienke van Buren is met haar coachingsbedrijf “Gewoon anders zijn” als geen ander in staat u of uw kind bij te staan in de (persoonlijke) ontwikkeling en opvoeding.

 

Heeft u voor uw kind of voor u als ouders begeleiding nodig op het gebied van (faal)angst, concentratie problemen, boos of ongrijpbaar gedrag? Gewoon anders zijn kan samen met u en uw kind kijken waar het gedrag of de angst vandaan komt en door middel van coaching werken aan verandering.

U kunt “Gewoon anders zijn” ook inschakelen bij de begeleiding van huiswerk, dyslexie en dyscalculie.

 

Daarnaast is Nienke van Buren gespecialiseerd in coaching en begeleiding van chronisch zieken, hoogbegaafden en kan ze helpen bij (h)erkenning van jezelf , re-integratie en psycho-educatie.
Daarmee begeleidt zij kinderen en volwassenen die bijvoorbeeld vastlopen, (faal)angst hebben, op zoek zijn naar zichzelf of zich niet begrepen voelen.

 

Gewoon anders zijn geeft ook de trainingen “Ik leer leren” aan (groepjes) kinderen van groep 7/8 en klas 1/2/3 van het VO. Hierbij komt o.a. planning, concentratie, huiswerk maken, leerstijlen en motivatie aan bod.De afspraken kunnen gemaakt worden in de praktijk in Ens, of als u dat prettiger vindt ook, na overleg, bij u aan huis.

 

Iedereen is anders, daarom zijn individuele aandacht en maatwerk voor iedereen bij “Gewoon anders zijn” standaard!.

 

Wilt u meer weten.
Kijk dan op de site www.gewoonanderszijn.nl
of bel met Nienke van Buren 06-12585498.
Aambeeld 1, Ens

Menu