Smartlappenkoor ´Smart en Zo´ viert 10 jarig lustrum op 18 april bij H.C.R. van Saaze te Kraggenburg.

Het was 16 april 2005 toen het eerste bestuur naar de notaris ging en de vereniging officieel lieten vastleggen als ´smartlappenkoor Smart en Zo´.

Nu, 10 jaar, 1 CD en 87 optredens verder is er reden voor een feest. In die tien jaar hebben de dames veel meegemaakt. Ze repeteerden, breidden hun repertoire uit, gingen optreden, nog een keer optreden en van het één kwam het ander. Binnenkort komt zelfs de tweede CD uit!

Smart en Zo staat bekend als ‘de roze dames’.  Voor het eerste optreden hebben een aantal dames, de kleding commissie, in overleg met het bestuur besloten dat de kledingkleur roze/wit ging worden. Wat een succes!

Op 18 april a.s. wordt het 10-jarig bestaan groots gevierd bij H.C.R. Van Saaze in Kraggenburg. Alle leden, oud leden en betrokkenen worden met een introducé uitgenodigd om dit mee te vieren. Natuurlijk is er muziek en….. een spectaculaire verrassing! Ook wordt op deze avond vol trots de tweede CD gepresenteerd, de naam is nog een verrassing. Vanaf 18 april kan de CD ook via de website gekocht worden.

Het motto van Smart en Zo is: passie, hoog meezinggehalte en veel gezelligheid. Zingen en gezelligheid is de bindende factor van het koor. De dames bezitten een flinke dosis enthousiasme en zorgen voor een gemoedelijke en ongedwongen sfeer tijdens hun optredens. Het repertoire bestaat uit smartlappen en levensliederen, zowel van vroeger als van deze tijd. Lekker meedeinen en meezingen of neuriën gaat automatisch, herinneringen van vervlogen tijden komen naar boven. Zing mee, geniet en lach!

Smart en Zo bestaat uit 40 zangeressen, 4 accordeonisten, één gitariste en één slagwerker. De leden komen uit Kraggenburg, Ens, Marknesse, Vollenhove, St. Jansklooster en omstreken. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigente Lineke Ruiter uit Ens.

groepsfoto SmartenZo

Meer informatie: www.smartenzo.nl Aanmelden of boeken: info@smartenzo.nl

Menu