Overige

Naast de genoemde verenigingen, zijn er 2 organisaties die we niet onbenoemd kunnen laten:

Ensyfair: het jaarlijks in juni terugkerende dorpsfeest dat door een groep vrijwilligers georganiseerd wordt. Een feestweek voor alle inwoners van Ens van jong tot oud, waarin voor iedereen een gevarieerd en gezellig programma wordt samengesteld. Ensyfair: een feest voor en door Ensenaren!

http://www.ensyfair.nl/

CV De Kleiduikers: een actieve groep mensen, die onder andere 4 dagen carnaval in Ens mogelijk maakt. Bezoek aan scholen, de optocht, smartlappenfestival, haringhappen en pyjamabal is slechts een greep uit de activiteiten om het carnaval tot een succes te maken.

http://dekleiduikers.nl/

Biljartvereniging Ens
Biljart Vereniging Ens is ontstaan om voor ons dorp een leuke vereniging op poten te zetten welke voor iedereen toegankelijk is. En of je nu serieus met biljarten aan de slag wilt of meer de ontspanning opzoekt, onder het genot van een bakkie of een glaasje, het kan beiden.
Het bestaan van Biljart Vereniging Ens is mede mogelijk door ondersteuning vanuit vele Ensenaren. Vrijwilligers, sponsoren, de betalende leden en zo af en toe giften. Dit alles maakt dat deze vereniging kan blijven doen wat we graag doen, Ens in beweging houden.
En u weet het, wil je er even uit, kom gerust langs, speel zelf een potje of kom vrijblijvend een kijkje nemen. Ook bij de wedstrijden bent u zeer welkom als publiek, we ontvangen u graag! De wedstrijden vinden in de middag plaats vanaf 13.30 uur. Op onze website www.biljartverenigingens.nl vindt u meer informatie ook wanneer de wedstrijden gespeeld worden.

Biljart2

Tot ziens bij Biljart Vereniging Ens aan de Gillotstraat!
www.biljartverenigingens.nl

Menu