‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ voor Harry Spekschate

Door: Frans Pol

ENS – De ‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ die ieder jaar door de prins van de carnaval wordt uitgereikt, is dit jaar gegaan naar Harry Spekschate. Hij kreeg hem woensdagavond 28 februari, uit handen van Prins Sebas de 1ste. De ‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ wordt ieder jaar uitgereikt aan iemand die veel voor de carnavalsvereniging, of voor ons dorp gedaan heeft. In het geval van Harry, gelde dit voor beide. De prins bepaald uiteindelijk naar wie de trofee gaat.

Al meer dan 30 jaar filmt Harry de uitreiking van de ‘Welkom op de Zeebodem Trofee’. Maar dat niet alleen, ook brengt hij samen met Jet en Jopie al jaren de carnavalskrant rond. Maar niet alleen daarin is Harry actief. Ook heeft filmt hij al jaren het waterspektakel tijdens Ensyfair en heeft hij jaren de video voor de cabaretgroep verzorgd.

En ook op sportief vlak is Harry ook heel actief. Hij is jaren actief geweest bij de voetbal en zelfs trainer geweest van het 1ste elftal van Ens. Ook is Harry de drijvende kracht achter ‘de loop van Ens’. Het hardloop evenement dat elk jaar eind augustus in ons mooie dorp word georganiseerd. De Zeebodem trofee is dus dik verdient voor Harry Spekschate!

De uitreiking van de ‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ is de aftrap van het carnavalsweekend in Ens. Ook de sleuteloverdracht van Dorpsbelang aan de carnavalsvereniging vindt op dezelfde avond plaats. Benieuwd wat er allemaal op het programma staat voor carnaval 2019? Neem dan even een kijkje op de website van De Kleiduikers.

Menu