Werkzoekenden Café in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Na een korte zomervakantie start het Werkzoekenden Café een nieuw seizoen met bijeenkomsten.

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een baan.

Iedere bijeenkomst is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren en de belangstellenden voorziet van praktische tips.

Het programma van een WZC bijeenkomst ziet er als volgt uit:
• 9.30 – 10.00uur – inloop
• 10.00 – 11.00uur – gastspreker
• 11.00 – 11.30uur – pauze om vragen te stellen, ervaringen te delen enz.
Donderdag 19 september is er een bijeenkomst met als gast:

DMU Medische Detachering en Medical Hunt
Margo Visscher spreekt namens Medical Hunt en Aletta Hulleman namens DMU Medische detachering BV. Beide bureaus zijn gevestigd in Emmeloord en werken nauw samen. Zij zijn gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van zorgpersoneel, in zowel verzorg- en verpleegtehuizen als ziekenhuizen. Deze ochtend zullen zij vertellen wat detacheren inhoudt en wat zij doen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en mag jij je CV meenemen om wat goede tips te krijgen!
De bijeenkomsten van het WerkZoekenden Café zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.

Menu