‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ voor Gerwin Vercraeye

Door: Frans Pol

ENS – De ‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ die ieder jaar door de prins van de carnaval wordt uitgereikt, is dit jaar gegaan naar Gerwin Vercraeye. Hij kreeg hem woensdagavond 7 februari, uit handen van Prins Christiaan de Tweede. De ‘Welkom op de Zeebodem Trofee’ wordt ieder jaar uitgereikt aan iemand die veel voor de carnavalsvereniging betekend heeft of veel voor ons dorp gedaan heeft. De prins bepaald uiteindelijk naar wie de trofee gaat.

“Sommige dingen zie je gewoon niet aankomen, gisteren heb ik de Zeebodem Trofee gewonnen. Man wat ben ik daar trots op. En wat een geweldige avond was het.” Zo schrijft Gerwin op zijn Facebookpagina. De avond werd nog eens extra feestelijk, doordat alle bandjes waar Gerwin ooit deel vanuit heeft gemaakt ook aanwezig waren zoals o.a. de Ens zeer bekende band ’N Keer Wat Anders’ waar Gerwin samen met compagnon Rieks vaste licht en geluidsmannen voor zijn. Het feest is tot in de late uurtjes doorgegaan.

“Al vele jaren is Gerwin actief bij “De Kleiduikers” zowel als verantwoordelijke voor licht en geluid maar ook voor diverse carnavals bands. Dit in combinatie met wat Gerwin allemaal voor het hele dorp Ens doet was de reden om de “welkom op de Zeebodemtrofee” dit jaar aan hem te overhandigen.”
Aldus Prins Christiaan de Tweede.

Dit weekend gaat carnaval in Ens van start, met op vrijdagavond de playbackshow, zaterdag GROOT carnaval en zondag het bekende Smartlappenfestival. Carnaval wordt maandagavond afgesloten met het Pyamabal. Meer informatie en het gehele programma vindt u op http://dekleiduikers.nl/


FOTO: Gerwin Vercraeye

Menu