Op zoek naar licht en warmte in de donkere dagen voor Kerst?

Herfst… het weer verandert, de dagen lijken korter door de eerder invallende duisternis…. De tijd is aangebroken het actieve buitenleven in de avonduren te verruilen voor veelal een andere manier van invullen en doorbrengen van onze vrije tijd binnenshuis.
Ben jij, zeker nu, met de donkere dagen voor het feest van Kerst in het vooruitzicht, ook zó toe aan een gezonde-, leuke-, gezellige- en wekelijks terugkerende, muzikale invulling van je dinsdagavond? Hou jij bovendien niet alleen van het luisteren naar sfeervolle, meerstemmig gezongen (kerst)muziek maar ook van het zélf zingen van (kerst)liederen, op een dynamische- en harmonische manier, samen met gelijkgestemden? Of.. misschien zong je al eerder in een koor maar is je koor gestopt en wil je graag weer de zangdraad oppakken..?

GRIJP DAN NU JE KANS!! :

Koor “Rejoice” Ens, dat onder bezielende leiding staat van enthousiaste dirigente- en zangdocente Ellen Zieleman uit St. Jansklooster, heeft namelijk nog enkele plaatsen beschikbaar om, samen mét joú, hun mooie, gedragen, maar ook vlotte (kerst)liederen in te studeren en, bij gelegenheid, te kunnen delen met een warm publiek!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet en kom naar één of meerdere open, kijk-, luister- en meezing- dinsdagavonden in november! (meerijden mogelijk)
Voor meer informatie en contact: email rinaboiten@hotmail.com / telefoon: 06 20778395 0527 253009

Menu