De Specht

Praktijk de Specht

De Specht is een vogel die niet alleen zingt maar ook roffelt. Bovendien hakt hij zijn eigen woning uit in de boom. Daar voelt hij zich thuis. Ik zie het als een voorrecht mensen te mogen helpen om zich weer “thuis” te voelen bij zichzelf.

Activiteiten die Praktijk de Specht u kan bieden: Ze biedt mensen ondersteuning in het vinden van het pad in hun leven.
Dit gebeurt o.a. door:

Klankheling

Het lezen van de energie van de cliënt door en met klank, waarna een gesprek volgt.

Het geven van een engelenhealing

Een engelenhealing is een liefdevolle manier om verlichting van een “probleem of situatie” te verkrijgen via de energie van de engelen. Bv bij blokkades (plekken in je leven/lichaam waar de energie minder goed stroomt), bij angsten, bij fysieke problemen etc…

Muziek

Een ander gebied waar Praktijk de Specht actief is, is de muziek. Met name door het zingen van mantra’s en sprituele liederen, oa op Kampereiland bij “Ons Erf”. De begeleiding van deze mantra’s is op piano, harmonium en harp. Tevens verzorg ik meditatieve avonden met klankschalen en andere instrumenten in het Roefje te Ens. Maar ook het dirigeren van koren, zoals bv een gregoriaanse schola en ook het geven van piano-, orgel- en zangles, zijn dagelijkse bezigheden die mij, als professioneel musicus, veel plezier geven.

Voor verder informatie over de behandelingen of voor het maken van een afspraak, kunt u met mij contact opnemen via: telnr. 0527 253095 of 06 13264824, dittyvdberg@planet.nl of kijk op de Facebookpagina van Praktijk de Specht.

ditty-van-den-berg

Menu