Het Verhaalportaal kindercoachpraktijk

Kindercoachpraktijk Het Verhaalportaal

Het Verhaalportaal is een kleine kindercoachpraktijk in Ens, opgericht door Susan Huising. Susan werkt graag met kinderen, dit doet zij al zo’n 18 jaar, in het Speciaal Onderwijs. Omdat zij het gevoel heeft dat zij kinderen nóg meer te bieden heeft, heeft zij afgelopen jaar Het Verhaalportaal opgericht, een kindercoachpraktijk voor kinderen (en hun ouders), voor kinderen die wat hulp kunnen gebruiken om hun leven weer op de rails te krijgen en/of hun talenten weer te (her)ontdekken.

Enkele reacties van ouders en/of kinderen:

“Ik vond het leuk bij Susan. Ze doet goed haar best. Ik heb geleerd dat ik niet zo vaak boos moet zijn en ik heb geleerd waar ik goed in ben. 

Susan Huising is een professionele en bevlogen kindercoach. Met haar creativiteit en doortastendheid weet zij kinderen op de juiste manier te bewegen om hun obstakels te transformeren in kwaliteiten en eigenwaarde.”

“Beste Susan, Ik vond het erg leuk. ik heb geleert dat ik dingen wel kan en niet bang hoev te zijn om fouten te maken. En ik ben door het gat gegaan! 

Susan werkt oplossingsgericht en leert het kind nadenken over hoe het anders kan. Ik korte tijd al resultaat. M’n dochter gaat met veel plezier naar haar toe.”

“Ik vind dat Susan mijn dochter goed op weg heeft geholpen met haar boosheid. Ze deed dat op een manier waarbij ze over zichzelf na moest denken in spelende vorm.”

Het Verhaalportaal is ook regelmatig op informatiemarkten te vinden. Voor meer informatie, neem contact via info@hetverhaalportaal.nl of bel 06-53931125

verhaalportaal

Menu